• darkblurbg
    Verbouwen

Lening voor een verbouwing

Als uw woonwensen veranderen, dan is het fijn als uw huis ook mee verandert. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van de woning. Isoleren, plaatsen van zonnepanelen, misschien wel een warmtepomp. Maar naast verduurzaming kunt u ook denken aan een extra kamer, dakkapel of een grotere hobbyruimte. Wilt u uw woning toekomst klaar maken, maar wilt u uw financiële buffer niet gebruiken? Dan kan een verbouwingskrediet u verder helpen. 

Direct een offerte aanvragen

Voordelen Verbouwingskrediet

Vroeger koos men vaak voor een hypotheek om een verbouwing te financieren. Maar voor kleine verbouwingen kan een persoonlijk krediet uitkomst bieden. Het afsluiten van een lening is goedkoper omdat u geen notaris-, taxatie-, afsluit- en advieskosten betaalt. Daarnaast kiest u zelf de looptijd, terwijl een hypotheek doorgaans een looptijd van 30 jaar heeft. Bovendien is het sneller om een lening af te sluiten. Het afsluiten van een hypotheek duurt op z’n minst 4 tot 6 weken. Met een lening heeft u binnen één week al toegang tot uw krediet. Een Verbouwingskrediet betekent goedkoop, snel en op maat geld lenen.

Grote verbouwplannen?

Het kan zijn dat u meer verbouwingen in één keer wilt doen, wat het te financieren bedrag omhoog schroeft. In dat geval kan het wel voordeliger zijn om de verbouwing uit de hypotheek te financieren. Het rentepercentage ligt bij hypotheken doorgaans lager dan bij een krediet en door de lange looptijd van 30 jaar is de maandlast lager. Ook voor hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij bieden ook onafhankelijk hypotheekadvies onder ons moederbedrijf Bastinck & Van Doesum.

Maak vrijblijvend een afspraak