Lenen op Maat

Geld lenen kost geld | Lenen op Maat | lenenopmaat.nl

● Veilig ● Betrouwbaar ● Acceptabele maandlasten ● Deskundig advies

Opel Combo 1.5D L1H1 Edition 102 PK AIRCO NAVI CRUISE CONTROL

Verkoopprijs € 10.450
Financier vanaf € 195 p/m

Voertuig

Merk
Opel
Model
Combo
Uitvoering
1.5D L1H1 Edition 102 PK AIRCO NAVI CRUISE CONTROL
Brandstof
Diesel
Bouwjaar
2020
Tellerstand
113.438 Km
Carrosserie
Bestelauto
Transmissie
Handgeschakeld
BTW / Marge
BTW

Video

Specificaties

Autobedrijf
Raymond van Lieshout Auto's BV
Adres
Rossinistraat 27
Postcode
5344AK
Plaats
Oss
Verkoopprijs
€ 10.450
Kosten rijklaar
€ 0
Bijtelling (%)
22
Wegenbelasting (kwartaal)
€ 106 / € 106
Datum deel 1
12-03-2020
Basis kleur
wit
Aantal deuren
5
Aantal zitplaatsen
2
Bekleding
Stof
Kleur interieur
Zwart
Aantal sleutels
2
Massa
1.295 Kg
Laadvermogen
665 Kg
GVW
1.985 Kg
Maximaal trekgewicht geremd
1.200 Kg
Maximaal trekgewicht ongeremd
690 Kg
Wielbasis (cm)
278
Aantal versnellingen
5
Aantal cylinders
4
Cylinderinhoud (cc)
1499
Vermogen (pk)
102
Vermogen (kw)
75
Gemiddeld verbruik (l/100km)
4.1
Verbruik stad (Km/L)
4.4
Verbruik snelweg (Km/L)
3.9
Emissieklasse
6
CO2 uitstoot (g/km)
108
Topsnelheid (Km/U)
166

Opties en accessoires

Comfort & Interieur

 Airco
 Armsteun voor
 Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
 Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
 Boordcomputer
 DAB-ontvanger
 Elektrische ramen voor
 Lendesteunen (verstelbaar)
 Multimedia-voorbereiding
 Navigatie full map
 Radio
 Stuur verstelbaar
 Stuurwiel multifunctioneel
 Telefoonintegratie premium

Exterieur

 Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
 Buitenspiegels in carrosseriekleur
 Buitenspiegels verwarmbaar
 Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
 Dimlichten automatisch
 Zijschuifdeur rechts

Veiligheid

 Airbag bestuurder
 Anti Blokkeer Systeem (ABS)
 Cruise control
 Electronic Stability Program (ESP)
 Hill hold-functie
 Parkeersensor achter
 Start/stop systeem
 Startblokkering

Overig

 DAB-ontvanger
 Derde remlicht
 Edition+ pakket
 Gesloten achterdeuren
 Grijs kenteken
 i.o Imperiaal
 i.o Lichtmetalen velgen
 i.o trekhaak
 Laadruimte betimmerd
 Leesverlichting in de hemel
 Multimedia-voorbereiding
 N.A.P. kilometer Check
 Navigatie
 Navigatie full map
 Onderhoudsboekjes aanwezig
 Parkeersensor achter
 Scheidingswand zonder ruit
 Start/stop systeem
 Startonderbreking
 Stuurbekrachtiging
 Stuur verstelbaar
 Stuurwiel multifunctioneel
 Telefoonintegratie premium
 Tussenschot volledig

Opmerkingen

Interieurkleur: Zwart
Schade: schadevrij
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW

Opel Combo L1 voorzien van complete onderhoudshistorie. De Combo is het zustermodel van de Citroen Berlingo/Peugeot Partner sinds Opel is opgenomen in de PSA groep. Zeer moderne bedrijfsauto.

De Opel Combo combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent een royale instap zonder openslaande portieren! Ook is de auto voorzien van: elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Knoppen voor audio-aanpassingen zijn onder direct handbereik met de audiobediening op het stuur. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Opel uitgerust met: airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Deze Opel is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Als gevolg van de huidige uitdagende marktomstandigheden bieden wij in deze periode onze voorraad op 2 verschillende manieren te koop aan:

1; ZEER SCHERP (AF)GEPRIJSD, de auto is door ons gepoetst, gerestyled, technisch in orde gemaakt, vloeistoffen gecheckt en voorzien van een APK van minimaal 3 maanden voor de AANBIEDINGSPRIJS van € 10450,- ex btw, u kan dan GEEN auto inruilen echter heeft U wel gewoon 1 maand garantie op het draaiende gedeelte van motor en versnellingsbak. Wij kijken op dit moment dagelijks kritisch naar onze prijsstelling en passen die waar nodig aan. Vergelijk gerust onze prijzen.

2; De auto wordt voor € 11450,- exclusief btw op onze normale voorwaarden geleverd!!! Inclusief (retour)-garantie voor 100% zekerheid en mogelijkheid tot INRUIL, bij deze optie bent u verzekerd van maximale zekerheid omdat de auto met 1 maand VOLLEDIGE garantie wordt geleverd. Voorwaarde hiervoor is wel dat de auto volgens onderhoudsschema is onderhouden of wordt afgeleverd met het benodigde pakket. (dit is een eerlijke garantie, als er iets defect is/gaat, zijn de kosten voor ons )
Samen met onze medewerkers wordt een advies opgesteld om te kijken of de auto aan een onderhoudsbeurt toe is wij hebben bij 99% van onze auto's de servicelijsten en onderhoudsboekjes aanwezig om dat gedetailleerd te bespreken.

Uitgebreidere GARANTIE is vanzelfsprekend ook mogelijk tot en met 12 maanden BOVAG garantie voor uiterste zekerheid, maar wij leveren ook onderhoudspakketten op maat. Lees hier meer over op onze website onder het tabblad garantie. Wij willen iedere klant bij ons laten vertrekken met een gerust gevoel en aangepast aan de persoonlijke wensen van onze klant. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met ons en wij staan u dan graag te woord. Omdat wij hoofdzakelijk bedrijfsauto's verkopen voor de zakelijke markt zijn onze prijzen exclusief btw, hier komt voor de particuliere koper nog 21% btw bij. Indien Marge zetten wij het erbijWij zijn gespecialiseerd in kleine bestelwagens. Wij leveren al onze auto's met NAP en onderhoudshistories. Onze auto worden in zeer goede condities aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn geen doorsnee autobedrijf, wij zetten onze auto's keurig klaar. Wij worden op TRUSTPILOT gewaardeerd met een 4,9 (van 5 sterren) uit meer dan honderden beoordelingen. Daarmee staan wij op de 1ste positie van Nederland in de rubriek autobedrijven. Ook op onze Facebook pagina worden wij gerecenseerd met een 4,8 uit 5 sterren. Ook op Google scoren wij een zeer hoge waardering van 4,8 ( van 5 sterren ). Wij hebben lage overheadkosten en werken iedere dag hard om de klant een goede service te verlenen zowel tijdens de verkoop als erna. Wij kijken altijd goed naar de markt om ons complete aanbod tegen de scherpste prijzen aan te bieden.
Kijk op onze website voor onze totale voorraad of bel met Raymond van Lieshout 0412-630101.
Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30. s' LET OP: Zaterdag en Zondag gesloten.

Contactgegevens

Telefoon

+31412630101

Whatsapp

Adres

Raymond van Lieshout Auto's BV, Rossinistraat 27, 5344AK Oss

Locatie